Chinees sterrenbeeld slang

Chinees sterrenbeeld Slang

Mensen die zijn geboren onder het Chinese sterrenbeeld slangzijn diepzinnig en snel van begrip. Ze raken niet snel in paniek. Problemen losse ze rustig en met gezond verstand op. Een slang geeft niet graag iets uit handen. Hij wil er liever zelf de controle over houden.

Een slang in de vriendenkring

Heeft u in uw vriendenkring iemand die is geboren onder het Chinees sterrenbeeld slang dan dient u hem eerlijk en met respect te behandelen. U heeft aan hem dan een trouwe vriend. Maar stel hem niet teleur. Een slang kan rancuneus en wraakzuchtig zijn. Mensen met het chinese sterrenbeeld slang kunnen het goed vinden met mensen die geboren zijn onder de tekens os en haan. Met tijgers en varkens kunnen ze minder goed overweg.

De slang en geld

Mensen met het Chinese sterrenbeeld slang geven vaak niet om rijkdom. Financiële zekerheid vinden ze belangrijker. Slangen kunnen goed sparen, wat soms zelfs nijgt naar gierigheid.

U kunt ook bellen met onze spirituele hulplijn. Onze gediplomeerde astrologen vertellen u graag meer over het Chinees sterrenbeeld slang.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties