Sterrenbeeld Boogschutter

Het Sterrenbeeld Boogschutter

De Boogschutter is een optimistische persoonlijkheid, en tevens heeft een Boogschutter oprechtheid en trouw als belangrijkste kwalificaties.

Eigenzinnige Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter wil graag heel zelfstandig zijn, maar kan wat eigenzinnig zijn. Tevens is het sterrenbeeld Boogschutter soms wat terughoudend. Maar meestal is het sterrenbeeld Boogschutter heel open en volkomen eerlijk. Een Boogschutter houdt van veel lichaamsbeweging en hierdoor beschikt dit sterrenbeeld over veel energie. Een Boogschutter is ook graag een levensgenieter, maar pas als eerst hard gewerkt is.

Het joviale Boogschutter sterrenbeeld

Het Boogschutter sterrenbeeld is enthousiast, spontaan, vol goede moed en zelfs een tikkeltje avontuurlijk. Reizen is favoriet bij het Boogschutter sterrenbeeld. Soms is een Boogschutter wel wat ongeduldig en rusteloos, af en toe is het sterrenbeeld wat onkritisch te noemen. Een beetje te overdreven en buitensporigheid zijn ook kenmerken die bij een Boogschutter horen. Maar omdat een Boogschutter erg vredelievend is, weet hij zijn mindere eigenschappen meestal wel af te zwakken. Paarden, honden, olifanten en herten behoren tot de lievelingsdieren van een Boogschutter. Een Boogschutter houdt van de kleur donkerblauw. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze gediplomeerde astrologen.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties