Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld Ram

Moedige, verantwoordelijke leiders zijn vaak geboren onder het sterrenbeeld Ram . Dit eerste teken van de dierenriem staat in het teken van Mars, de oorlogsgod van de Romeinen. Energiek en strijdlustig gaat de Ram door het leven, onafhankelijk en altijd klaar voor een uitdaging. Spontaan, direct en open; Ram is een enthousiaste vriend en een gepassioneerde minnaar.

Eigenzinnig en koppig

Hun energie kan mensen met het Ram sterrenbeeld rusteloos en agressief maken, af en toe twistziek en koppig. Als ze het niet eens zijn met een ander kunnen ze zich sterk verzetten, zeker als ze de zin van bepaalde regels niet in kunnen zien. Iemand met het sterrenbeeld Ram kan bij tegenslag snel in de aanval gaan. Met een snelle actie kan hij zijn tegenstander overrompelen en hoewel hij niet van ruzie houdt, zal hij deze niet uit de weg gaan.

Sterrenbeeld Ram in een relatie

Ram als sterrenbeeld hebben betekent van vrijheid houden en altijd weer uw eigen weg vinden. Het Ram sterrenbeeld heeft een sterke partner aan zijn zijde nodig, die hem op tactische wijze met de juiste argumenten kan sturen op het gezamenlijke pad. Van een minder sterke partner verwacht Ram dat deze hem volgt zonder commentaar. Kijk hier of de Ram een goede match is voor u of vraag advies aan een van onze astrologen als u een relatie met een Ram heeft.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties