Sterrenbeeld Steenbok

De slimme Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok laat een slim en niet opdringerig mens zien. Als een Steenbok grote publieke aandacht krijgt voelt deze zich niet op zijn gemak. Bovendien is een Steenbok een echte doorzetter, gaat niet bij pakken neer zitten voor het doel bereikt is. Daarnaast heeft dit Sterrenbeeld een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een Steenbok is van oorsprong zuinig. Bovendien is een Steenbok voorzichtig in het verkeer.

De kenmerken van het sterrenbeeld Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok heeft als basis geduld, uithoudingsvermogen en concentratie. Het streeft een zeker succes na en wil een bepaald niveau van levensstandaard hebben en houden. Daarvoor wil het sterrenbeeld Steenbok hard werken. Dit sterrenbeeld doet hier grote moeite voor. Een Steenbok is niet de snelste, maar houdt van stabiliteit.

Koel Steenbok sterrenbeeld

Dit lijkt zo voor de buitenwereld, een Steenbok lijkt heel koel en moeilijk te benaderen. Een Steenbok sterrenbeeld wil eerst vertrouwen en dat gaat langzaam, dit kost veel tijd. Echter een Steenbok sterrenbeeld heeft veel mensenkennis. Wilt u meer over dit sterrenbeeld weten, bel dan met onze gediplomeerde astrologe.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties