Sterrenbeeld Tweelingen

De welbespraakte Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen is van toepassing op alle mensen geboren in de periode van 21 mei tot en met 20 juni. Tweelingen hebben als kenmerk dat ze communicatief heel erg goed zijn.

Het veelzijdige sterrenbeeld Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen betekent Gemini in het Latijn. Het karakter van de tweelingen is veelzijdig te noemen. Dit sterrenbeeld Tweelingen zijn mensen die over een helder verstand beschikken en vooral een opgewekt karakter hebben. Tweelingen kunnen zich snel aanpassen.

Het gevoelige Tweelingen sterrenbeeld

Het Tweelingen sterrenbeeld is tevreden en erg charmant. Ook is deze statusgevoelig en wil graag erkenning krijgen. Als de drang om zichzelf te bewijzen groot is dan gaat het Tweelingen sterrenbeeld zich angstig voelen. Een tweeling kan luchtig over zaken doen, daar ligt zich niet kunnen concentreren aan ten grondslag. Tweelingen zijn graag heel verzorgd, zal nooit grote risico's nemen. Tweelingen zijn qua gezondheid gevoelig op stembanden, neus en keel. Dit sterrenbeeld houdt niet van routine en verveling, tevens zijn ze niet bang om hun mening te geven.Wilt u meer weten over het sterrenbeeld Tweelingen bel dan snel met één van onze gediplomeerde astrologen!

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties